Lena

Mitt namn är Lena Eriksson och jag är 42 år fyllda och är sambo med Daniel Godman 28 år och jag har två barn Alice som fyller 18 år i februari och lilla Waldemar som är 5 år. Jag har även ett bonusbarn som heter Liam och han är också 5 år.

Det största intresset jag har är naturligtvis mina barn, men efter det så är det mina hundar. Jag har haft hund i hela mitt liv, jag var bara 2 år när jag fick min första bästa vän och han hade namnet Gento och vi kamperade ihop tills jag blev 8 år, efter det var vi utan hund i ca 5 år, men när jag var 13 år fick jag min första egna hund och det var en underbar Golden Reteriver som hade namnet Ninni, henne hade vi i ca 13 år innan hon lämnade oss.

När jag var 16 år så kom min bror hem och sade att han ville skaffa en schäfer som han skulle ut och springa med, och efter många om och men från våra föräldrar så var vi på väg att hämta hem en liten schäferhane med namnet Arrats, jösses va vi var naiva, att Åsa och Erik vågade sälja sin lilla schäfervalp till denna okunniga familj är för mig en gåta, men kanske såg dem att vi ville lära oss vad vet jag, men på den vägen är det som jag började med Schäfer och efter det kommer det bara in denna underbara och vackra ras i mitt hem.

Jag har idag Celma som jag tränar och tävlar IPO/BHP med och det innebär spår, lydnad och skydd. Vi har titlarna BSL 3, och IPO/BHP 3 och Celma är även Korad med 445 poäng och mer titlar hoppas vi att vi skall kunna få.

Idag så har jag och min sambo tre schäfrar Iulius som är pensionär och Celma min tävlingshund, och vår lilla virvelvind Diezel som min sambo skall tävla med när han har vuxit klart och blivit en stor kille..

Tillbaka