Danne

Jag heter Daniel men går under tilltalet Danne! Jag och min familj bor i ett hus ca 2 mil söder om Södertälje! Till vardags kör jag lastbil åt en Foria åkare! Under min fritid så är det familjen, hundarna, film och whisky intresse som gäller! I familjen ingår sambon Lena 42 år, min son Liam 5 år, Lena's barn Alice 17 år och Waldemar 5 år och hundarna så klart!

Jag är uppvuxen i en liten stad som heter Trosa. Jag och mina föräldrar har alltid haft schäfer. Dom tränade och tävlade lydnad och ställde ut våra schäfrar, men det riktiga hund intresset kom när jag blev introducerad av min sambo Lena i IPO/BHP (Spår, lydnad och skydd)!

Jag blev otroligt tagen och tyckte det var jätte roligt! Vi hade då bara 2 hundar var av Iulius bara var sällskaps hund efter Lena fick ta över Celma! Så Julle och jag började träna tillsamans gick halv knackigt till en början men på slutet av sommaren 2010 så tyckte jag det flöt på riktigt fint! Då kom motgången istället Iulius började få problem med ryggen....! Under sommaren så var jag o våran träningsgrupp nere på Schäferhunds SM och jag började prata mer o mer om att skaffa en ny hund som jag skulle vilja börja träna och tävla med! Några dagar efter SM så ringer Fredde & Helen ifrån bilen och berättar att dom ska åka iväg och para sin tik Ilska och frågade om jag var intresserad! Vi började genast titta på Ilskas och Gajjos linjer och blev intresserade och nu var "Diezel" bokad!

Den 22 September föddes D-kullen ute i Enhörna och den 19 November flyttade Diezel hem till oss!

Tillbaka